Güney Marmara Kalkınma Ajansı'ndan Sındırgı ziyareti

Merkezi Balıkesir'de bulunan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik ve Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'u makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyareti sırasında Gündoğan'a Atatürk işlemeli bir Yağcıbedir halısı hediye eden Başkan Ertuğrul, "Mustafa Bey'le Sındırgımız'ın gelişimi hakkında samimi bir sohbet ettik. Bize Sındırgı için ellerinden gelen her türlü desteği verebileceklerini söyledi. Kendisine ve uzman personeline, Sındırgı adına sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Genel Sekreter Gündoğan, belediye ziyaretinden sonra Emendere Termal Otel'de incelemelerde bulundu. Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik'e nezaket ziyaretinin ardından da önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak olan, Çaygören Barajı'nı cepheden gören Laguna Termal Tesisleri hakkında KRD Grup Yetkilisi İbrahim Açıksöz'den bilgi aldı. Mustafa Gündoğan, Laguna gibi tesislerin Sındırgı'ya gelecek büyük yatırımları tetikleyeceğini, ilçenin termal varlığıyla çok kısa sürede Türkiye ve bütün dünyada önemli yerlere geleceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber