Lise mezunları 33 yıl sonra buluştu

Suşehri Lisesi mezunları, İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel'in gerçekleştirdiği organizasyonla 33 yıl sonra bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve ilçede ikamet eden Suşehri Lisesi mezunu öğrenciler tarafından Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'nde karşılanan 1979-1980-1981 mezunu olanlar yıllar sonra sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'nde kahvaltıda bir araya gelen eski mezunlar, Belediye Başkanı Sedat Sel'e gerçekleştirdiği organizasyon dolayısıyla teşekkür plaketi verdi. Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri'nde konuşan Belediye Başkanı Sedat Sel, bu tür organizasyonları devam ettireceklerini söyleyerek, "1979 yılı Suşehri Lisesi mezunu olarak eski sınıf arkadaşlarım ve Almanca sınıf öğretmenimiz Erdal Özbek'i aramızda görmekten mutluluk duyduk. İstanbul'da başlayan buluşma programını bu yıl Suşehri'nde organize ettik. Tesisleriyle ve bir çok alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmeye çalıştığımız Suşehri ilçemiz, arkasına aldığı rüzgarla her geçen gün büyümekte ve gurbetçi vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektedir. 33 yıl önce yaşadığımız güzel anılarımızı bir araya gelerek paylaşmak beni ayrıca mutlu etti. Bu organizasyonu bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz" dedi. Suşehri Lisesi eski Almanca Öğretmeni Erdal Özbek ise, yıllar sonra öğrencileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Suşehri orta Anadolu'nun incisidir. Yıllar sonra öğrencilerimle bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Birçok değerleri Suşehri'ne kazandıran ve öğrencim olan, bizleri candan karşılayan, bağrına basan Belediye Başkanı Sedat Sel'e bu ortamdan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Mezunlar, yıllar önce okudukları ve şuanda Suşehri Hürriyet İlköğretim Okulu olarak eğitim hizmeti veren eski Suşehri Lisesi okulunu ziyaret ederek sınıflarında anılarını tazeledi.

İlk ders zilini Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel çaldı. Almanca Öğretmeni Erdal Özbek ise sınıfta yoklama yaparak derse başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber