Gapshoes, kapılarını 15'inci kez açıyor

Ayakkabı ve terlik sektörünün geleneksel buluşma noktası olan Uluslararası Gapshoes Kış Fuarı, kapılarını 15'inci kez açıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başta Gaziantep olmak üzere Kayseri, Antakya, Konya, İstanbul, Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Şanlıurfa olmak üzere birçok ilden 150'ye yakın firma, fuarda yeni tasarımlarını ve ürünlerini sergileyecek.

Fuarla ilgili bilgi veren Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makina, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği Gapshoes'un kış modasına damgasını vuracağını söyledi. Akkaya, 4 gün süresince ziyarete açık olacak fuara, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda profesyonel ziyaretçinin beklendiğini kaydetti.

Akkaya, ?KOSGEB Gaziantep Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF) ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası, bu önemli fuara destekleriyle güç katan kuruluşlardan oldular. Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun sektöründe en etkili fuarlarından biri olan Gapshoes Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nın katılımcı ve ziyaretçiler için yine oldukça verimli geçmesi bekleniyor.? dedi.

Gapshoes'un, geride bırakılan yıllarda hızla büyüdüğünü ve sektörünün en önemli fuarları arasına girmeyi başardığını dile getiren Akkaya, Gapshoes'un yalnız Türkiye'den değil, pek çok yabancı ülkeden de yoğun şekilde ziyaretçi aldığını kaydetti. Akkaya, şöyle devam etti:

"Başta Ortadoğu ülkelerinden olmak üzere, Avrupa'dan, Rusya'dan, Türk Cumhuriyetlerinden çok sayıda profesyonel ilgili fuarımızı takip etti. Artık Gapshoes, uluslararası unvanını almaya hak kazandı. Gururluyuz, mutluyuz. Gaziantep'te fuarcılığın gelişmesine ve bu noktalara gelmesine katkı sağlamış olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Marka şehir Gaziantep'in, Uluslararası Gapshoes Fuarı'nı daha iyi noktalara taşımak için sektör temsilcilerimizle işbirliği içerisinde çalışmaya yılmadan devam edeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber