Kamu kurumlarına hizmetli alınacak

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sınavla korunmaya muhtaç çocuklardan 22 kişi, kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 5 Ağustos'ta yapılacak olan sınava; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından isimleri belirlenen adaylar girebilecek. Korunmaya Muhtaç Çocukların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yerleştirmesine İlişkin 3413 Sayıyı Kanun Gereği Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilatına ismi belirlenen kişiler hizmetli personel alımı sınavına katılacak. Sınava girecek adaylar, 10 Temmuz - 20 Temmuz 2012 Tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümü'ne müracaat edecek.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen listede adı soyadı bulunmayanların müracaat ise kesinlikle kabul edilmeyecek.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilen listede ismi bulunan 85 kişi, 5 Ağustos 2012 Pazar günü Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılacak sınava katılacak. Sınav sonucunda 16 ilköğretim, 6 lise ve lise dengi okul mezunu olmak üzere toplam 22 kişi hizmetli kadrosuna alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber