Manavgat Kaymakamı Bulgurlu, mehteran takımını plaketle ödüllendirdi

Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) Mehteran Takımı, Manavgat Kaymakamlığı tarafından plaket ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat HEM Mehteran Takımı'nı kabul etti. Kaymakam Bulgurlu, mehteran takımından görev yapan 43 kişiye şilt ve başarı belgesi takdim etti. Mehteran takımının kurulmasında Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü, Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB), Evrenseki, Ilıca ve Çolaklı belediyeleri ve Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)'nin katkılarının olduğunu belirten Bulgurlu, İlçe İdare Kurulu'nun aldığı karar gereğince mehteran takımının plaket ve başarı belgesiyle ödüllendirdiklerini söyledi.

Manavgat HEM Mehteran Takımı'nın turizm şehrinin tanıtılmasına katkı sağladığını aktaran Bulgurlu, yerli ve yabancı turistlerin konserlere ilgisinin sevindirici olduğunu kaydetti. Bulgurlu, "İlçe İdare Kurulu kararı ile Manavgat HEM Mehteran Takımı kurulma sevincini yaşıyoruz. Mehteran takımının kurulması Manavgat'ta yıllardır özlemi çekilen önemli bir boşluğu doldurdu." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber