Erzurumluları gülümseten ilanlar

Erzurum'da satılığa çıkartılan bir evin ilanları üzerine 'Şerefli ol ilanları yırtma' notunun eklenmesi görenleri gülümsetiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi'ndeki evini satılığa çıkartan vatandaş, bilgisayar çıktısı ile çoğalttığı satılık ilanlarını mahalle çarşısındaki iş yerlerinin duvar ve vitrin camlarına yapıştırdı. Ancak satılık ilanlarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yırtıldığını fark eden ev sahibinin tepkisini, el ilanlarının üzerine kırmızı kalemle 'Şerefli ol ilanı yırtma' diye yazarak gösterdiği belirtildi. Çevre sakinleri söz konusu uyarı yazısından sonra el ilanlarının yırtılmadığını ya da yerinden sökülmediğini ifade etti.

Öte yandan Erzurum Yakutiye ilçesi Vani Efendi Mahallesi'nde bir sitenin duvarına asılan bir tabela da okuyanları tebessüm ettiriyor. Vatandaşlar, kırmızı tabela üzerine yazılı, 'Dikkat! Sacak Altında Yürüemyiniz Buz Düşebilir' ifadesini gülümseyerek okuyor. Site yöneticilerinin uyarı tabelası yerleştirildikten sonra imla hatasını fark ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber