Bağlama ustası Kemal Alaçayır'ın köpeğini itfaiye kurtardı

İbrahim Tatlıses'in orkestrasında da uzun süre bağlama çalan Kemal Alaçayır'ın evde açlıktan ölüm tehlikesi geçiren köpeğini itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanatçının uzun süre evine gelmemesi üzerine komşularının duyarlılığı ile kurtarılan pitbull cinsi köpek, hayvan barınağına gönderildi.

Bağlama ustası Kemal Alaçayır, Petroliş Mahallesi 17 numaradaki dairesine uzun süre gelmedi. Komşuları dairede köpek olduğunu fark edince durumu, balkondan şişelerle su ve yiyecek attı. Ancak açık olarak atılan suyu köpeğin içemeyeceğini ve bu sebeple köpeğin ölebileceğini düşünen Alaçayır'ın komşuları durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Söz konusu adrese gelen ekipler, ev sahibi Kemal Alaçayır'a ulaşamayınca çareyi 5. katta bulunan daireye itfaiye merdiveni ile girmekte buldu. Polis, itfaiye ve hayvan toplama ekibinde görevli bir kişi ile açık pencereden daireye girdi. Henüz yavru olduğu anlaşılan pitbull cinsi köpek dışarı çıkarıldı. Toplama aracındaki kafese konulan köpeğin, bakım ve muayenesi yapıldıktan sonra hayvan barınağına gönderileceği öğrenildi.

Köpeğin kurtarılması için yetkilileri arayan vatandaşlar, yaklaşık 10 gündür eve kimsenin gelmediğini söyledi. Balkondan köpeğe pet şişe ile su ve yiyecek attıklarını anlatan vatandaşlar, bunun yeterli olmayacağını düşündükleri için polise ve itfaiyeye haber verdiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber