Anafen Dershanesi Antalya'daki birinci öğrencilerine altın ve plaket verdi

2012 SBS sonuçlarına göre Anafen Dershanesi öğrencileri Efe Berke Evci ve Mahmut Kemal Altan, 500 tam puan ile Türkiye birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birinci olan öğrencilere öğretmenleri tarafından altın ve plaket verildi.

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin 9 Haziran 2012'de girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarında, Antalya Anafen Dershanesi, her sene olduğu gibi bu senede bireysel başarı gösterdi. Anafen'de bu sene 100 sorunun 100'üne Efe Berke Evci ve Mahmut Kemal Altan, 100 sorunun 99'una da Mehmet Kıvradım, Ömer Çetinkaya, Batuhan Metin ve Sebahat Engin doğru cevap vererek 6 öğrenci Antalya birincisi oldu.

Anafen Dershanesi Şubesi Müdürü Fevzi Akca, öğrencilerin zorlu bir süreç geçirdiklerini belirterek, tüm zorluklara rağmen son dönemlerde iyi bir sonuç aldıklarını ifade etti. Öğrencilerin bu başarılarının arkasında iyi bir öğretmen ve veli olduğunun altını çizen Akca, ?Bu süreç içerisinde velilere de desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu başarının arkasında değerli dershane öğretmenlerimizin de katkısı bulunmaktadır. Onlara da bu gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.? dedi.

Dershane Müdürü Akca, birincilere altın ve plaket vererek başarılarının devamını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber