Spor muhabirini tokatlayan başkana 2 bin lira ceza

SAKARYA Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama, yerel bir gazete muhabirini tokatladığı iddiasıyla hakkında açılan davada 2 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, 2011 yılında Adapazarı'nda oynanan Olgunlar Futbol Turnuvası sırasında meydana geldi. Sakarya'da Yeni Haber Gazetesi Spor Servisinde muhabir olarak görev yapan Serkan Kaya'yı turnuvanın yapıldığı lise bahçesinde tartışma sonrasında tokatladığı öne sürülen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama hakkında 1'inci Sulh Ceza mahkemesi'nde 'basit yaralama' suçlamasıyla açılan davada karar çıktı. Dün yapılan duruşmada ASKF Başkanı Hüseyin Kama suçlamayı kabul etmeyerek beraatini istedi. Ancak mahkeme hakimi bu isteği kabul etmedi. Sanık Hüseyin Kama 'basit yaralama suçu' işlediği gerekçesiyle 120 gün karşılığı adli para cezasına çarptırıldı. Kama'nın 2 bin lira tutarındaki cezasını 10 taksitte ödemesi kararlaştırıldı.

Bu arada Hüseyin Kama'nın daha önce iki davadan ertelenen cezalarının uygulanması için ilgili mahkemelere de yazı yazıldı. Karar Yargıtay tarafından onaylandıktan sonra uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber