Öğretmen liselerinin sorunları masaya yatırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen 'Öğretmen Liseleri' panelinde, öğretmen okullarının dünü, bugünü ve eğitim sistemine etkisi konuları ele alındı.Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen panele Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Resul Metin Çapan, Uzman Dr. Mustafa Kara, Mezunlar Derneği Organizasyon Başkanı Avukat Gürbüz Erdoğan ve uzman öğretmen Yener Sefertaş konuşmacı olarak katıldı. Panelde öğretmen okullarının gelişimi, dünü, bugünü ve eğitim sitemine etkileri masaya yatırıldı.

Mezunlar Derneği Başkanı Gürbüz Erdoğan, herkesin taşın altına elini koyup, eğitim sisteminin daha iyi nasıl geliştirilmesi gerektiği yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Üç gün sürecek etkinliğimize Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerinden 250 arkadaşlarımız katıldı. Buradan mezun olan arkadaşlarımız farklı iş kollarında başarılar göstermesi bizlere mutluluk veriyor." dedi.

Etkinlik kapsamında Kayseri Pazarören Mimar Sinan Öğretmen Lisesi mezunları da bir araya geldi. Pazarören Mimar Sinan Öğretmen Lisesi mezunları, öğretmen okullarındaki sorunları tartıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber