Yeni doğan bebeği sokağa attılar

Mersin'in Tarsus ilçesinde doğduktan sonra sokakta kaderine terk edilen bebek, ağlayınca tesadüfen fark edildi, hastaneye kaldırılarak burada koruma altına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; olay, bu sabah saat 05.00 sularında ilçe merkezine bağlı Yeşil Mahalle 4318 Sokak'ta meydana geldi. Söz konusu sokak üzerinde yer alan 4 numaralı evin önünden bebek ağlama sesi duyuldu. Bunun üzerine sokağa çıkan mahalleli, sokağın kenarında bez sarılı vaziyette yeni doğmuş bir bebek buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bebeği koruma altına alarak, ilk müdahalede bulunan 112 Acil Servisi ekipleri, cinsiyeti kız olan bebeğin, olaydan yaklaşık 4 saat önce dünyaya geldiğini tespit etti. Daha sonra ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, burada koruma altına alınan kimsesiz bebeği, hastane personeli sahip çıktı. Hemşireler tarafından temizlendikten sonra aşıları yapılan bebeğe, seher vaktinde bulunduğu için 'Seher' adı verildi. Sağlık durumu iyi olan Seher bebeğin kim yada kimler tarafından sokağa terk edildiği araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber