Avukatlar sevgi çocuklarını dondurmayla serinletti

Malatya Barosu avukatları, sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıktığı dönemde Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Sevgi Evi'nde kalan çocuklar için dondurma şöleni düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baro avukatlarının haziran ayında MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyareti sırasında, Malatya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Zeliha Gültekin, Türkiye Badminton Turnuvası'nda ikinci olan Onur Öztürk (12) ile Badminton karşılaşması yaptı. Öztürk'e 21-19 yenilen Gültekin, iddiayı kaybettiği için sevgi evlerinde kalan miniklere dondurma ısmarladı. MİAD Sevgi Evleri'nde kalan tüm çocuklar için dondurma şöleni düzenleyen baro avukatları, çocuklarla keyifli saatler geçirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, burada yaptığı konuşmada, Malatya Barosu'nun sevgi evinde kalan çocukları sık sık ziyaret ettiğini, onlarla oyunlar oynayıp sohbet ettiklerini belirtti. Yurt ve yuvalarda kalan çocukların her ihtiyacının devlet tarafından rahatlıkla karşılandığını dile getiren Bozkurt, ''Onların hiçbir şeye ihtiyacı yok, sadece istedikleri sevgi, ilgi ve bir tebessüm. Malatya Barosu da bunu en iyi yapan sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi, Malatya Barosu avukatlarına teşekkür ediyorum.'' dedi.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay da herkesi MİAD Sevgi Evleri'ne davet ederek, buradaki çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşamalarını tavsiye etti. Kutlubay, ''Yapılan bir Badminton maçını kaybetmemiz sonucu çocuklara vermiş olduğumuzu sözü tutarak dondurma şöleni düzenledik. İl Müdürümüzün dediği gibi bu çocuklara sadece sevgi vermemiz yeterli çünkü diğer ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber