Milletvekili Karasayar: İşadamlarımız lokomotif görevi görüyor

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, genç işadamlarının şehrin gelişmesinde lokomotif görevi gördüğünü söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti yönetim kurulu üyeleri İskenderun Genç İşadamları (İSGİAD)'nı ziyaret ederek, şehrin ekonomik sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun ve Hatay'ın bölgenin çekim merkezi haline geldiğini belirterek, ?Hükümetimiz ve Başbakanımız da bölgemize ayrı önem veriyor. İskenderun Limanı'nın özelleşmesi, Kırıkhan Hassa tüneli projesinin hayata geçirilmesi, Amanoslardan açılacak tünel ile İskenderun ekonomisi çok gelişecek. Bunun yanında lojistik köy projesinin hayata geçirilmesi, limandaki yatırımların tamamlanması ve konteyner terminalinin limana kurulması ile İskenderun'da kara ve deniz taşımacılığı ile hizmet sektörü hareketlenecek. Bölgede işsizlik sorunu da kalmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Karasayar, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: "İskenderun'un ekonomisini nasıl güçlendirebiliriz, büyüyüp gelişmesini nasıl sağlayabiliriz, bölge ekonomisinin gelişmesi noktasında iş adamlarımız ile sürekli görüşüyoruz. Bu bağlamda genç işadamlarımıza büyük görevler düşüyor. Sanayide üretimi yatırıma dönüştürme noktasında işadamlarımıza büyük görevler düşmektedir.?

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Genç İşadamları Derneği (İSGİA) Başkanı Gökhan Gökten, "İskenderun'un gelişmesi ve yatırımların gelmesi noktasında hükümetin ve milletvekili Orhan Karasayar'ın yoğun gayretleri iş adamları olarak bizleri de umutlandırmakta. İSGİAD olarak İskenderun ekonomisi ve istihdama yönelik yatırımların yapılması noktasında çaba sarf ediyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber