Genç üsteğmenin sır intiharı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'de 29 yaşındaki üsteğmen, evinde beylik tabancasıyla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 80 botunda görev yaptığı öğrenilen Deniz Üsteğmen M.Ç.'nin (29) önceki gün saat 16.00 sıralarında 2 yıldan bu yana ikamet ettiği Aliçetinkaya Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki evine gelen arkadaşlarına kapıyı açmaması üzerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla evin kapısını açtı. Ancak kapının ardına çekilen buzdolabı ve koltuklar nedeniyle evin kapısını açabilmek için uzun süre uğraş veren ekipler, güçlükle eve girdiklerinde genç üsteğmenin cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemeye göre, yalnız yaşayan ve aslen Ankaralı olan üsteğmenin beylik tabancasını şakağına dayayıp tek el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Komşuları tarafından sessiz sakin ve efendi kişiliği ile tanınan genç üsteğmenin neden intihar ettiği belirlenemezken, savcının yaptığı ilk araştırmada üsteğmenin üzerinde intihar mektubuna rastlanmadı. Ayvalık Sahil Güvenlik botunda görevli olan üsteğmen M.Ç.'nin intihar haberini alan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ve Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, Sahil Güvenlik'te görevli arkadaşları olay yerine geldi. Komşuları, sabahın ilk ışıklarıyla intihar ettiği tahmin edilen genç üsteğmenin evinden gelen herhangi bir silah sesi duymadıklarını belirtti.

Üsteğmenin cenazesi, Ayvalık Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından üsteğmenin cenazesi, resmi törenden sonra Ankara'ya götürülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber