Esans kokulu kaza

Ataşehir'de, Tuzla Gümrüğü'ne esans taşıyan kamyona arkadan çarpan lüks otomobil hurdaya döndü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hurdaya dönen otomobilden sağ çıkan sürücünün kolu kırıldı. Yola dökülen esans şişelerinden etrafa kokular saçıldı.

Kaza, saat 10.45 sıralarında TEM otoyolu Ankara istikameti Çamlıca gişelerine yaklaşık 1 kilometre kala meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hızlı seyreden Çetin Erdoğan'ın kullandığı 06 AN 2257 plakalı otomobil, Kağıthane'den Tuzla'ya giden Engin Söyler'in kullandığı 34 EL 9030 plakalı kamyonu sollamaya çalışırken sol arkadan çarptı. Büyük bir hızla esans yüklü kamyona çarpan otomobil, yaklaşık 3,5 ton ağırlığındaki kamyonu yol kenarına attı. Vurmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil sürücüsü Erdoğan, araç içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü, ambülansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu, kazada hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Bu arada, kamyonda bulunan esans kolileri ise yola savruldu. Kırılan cam şişelerdeki koku malzemesi yola aktı. Bu sırada otoyol ve çevresinde güzel kokular hissedildi. Bir süre trafiğin kilitlenmesine neden olan kaza sırasında yola dökülen koliler daha sonra kaldırıldı.

Öte yandan, olay yerinde gazetecilere açıklama yapan kamyon sürücüsü Engin Söyler, kendisine arkadan çarpan sürücünün ralli yaptığını iddia etti. Sürücü Söyler, "Ben kendi şeridimde gidiyordum. Adam sanki ralli yapıyordu. Büyük bir süratle arkadan çarptı. Çok hızlı kullanıyordu." diye konuştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber