Fotoğraf yarışmasında dereceye giren gazetecilere para ödülü

Uluslararası 17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm ve Gençlik Festivali ile 3. Motosiklet Festivali'nde 'En İyi Fotoğraf' kategorisinde dereceye giren gazeteciler para ödüllerini aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, fotoğraf yarışmasında dereceye giren Nehir Gazetesi'nden Arif Kaplan, Manavgathaberi.com internet sitesi sahibi Abdi Işık ve Türkbeleni Gazetesi muhabiri Recep Memili'ye, toplamda 6 bin lira para ödülü ile günün anısına plaket takdim etti.

Başkan Sözen, Manavgat'ı, haberleriyle ülke ve dünya gündemine taşıyan her basın mensubuna teşekkür etti. Sözen, "Manavgat'ta gazeteci kardeşlerimiz her şartta hep yanımızda oldu. Zor şartlarda mesleklerini yapıyorlar. Bu yarışmamızda ana fikir, basın sektörünün önemini kamuoyuna bir kez daha duyurarak onların çalışmalarına, emeklerine sahip çıkmak. Belediyemize haberleriyle, yorumlarıyla, fotoğraflarıyla katkı yapan bütün gazetecilerimize de ödül alan arkadaşlarımızın şahsında teşekkür ediyorum." dedi.

Yarışmada, Nehir Gazetesi'nden Arif Kaplan birinci seçilerek 3 bin, Manavgathaberi.com sitesi sahibi Abdi Işık ikinci seçilerek 2 bin lira ve Türkbeleni Gazetesi'nden Recep Memili üçüncü seçilerek, bin lira para ödülü kazandı.

Öte yandan, 4 gün önce Manavgat'ın Oymapınar beldesi Oymapınar Barajı üzerinde motorlu paraşütüyle hava fotoğrafı çekerken Manavgat Irmağına düşen paraşütçü Davut Çelik'in, Manavgat Barış Suyu Festivali'nde motorlu paraşüt uçuşu yaparken Manavgathaberi.com sitesi sahibi Abdi Işık'ın objektifine takıldı. Abdi Işık'ın, paraşütçü Davut Çelik uçuş yaparken çektiği fotoğraf, gazeteciye, yarışmada ikinci gelmesini sağlayarak 2 bin lira para ödülü kazandırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber