Engellilere duyarlı 3 firmaya teşekkür plaketi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kurulu, engelli vatandaşlar için duyarlı 3 firmaya teşekkür plaketi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya Kent Meclisi Yürütme Kurulu tarafından, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen plaket töreninde, Halk Bankası Alanya Şubesi, Garanti Bankası Alanya Şubesi ve Şefin Yeri Restoranı yöneticilerine, 'engellilerin sosyal yaşama uyumuna' yönelik çalışmalar yaptıkları gerekçesiyle teşekkür plaketi verildi.

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen plaket töreninde konuşan Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Levent Benal, engelliler için duyarlı davranan firmalara teşekkür etti. Benal, 3 firmanın yetkililerini ve çalışanlarına teşekkür etti. Engelli vatandaşların, diğer vatandaşlar gibi eşit şekilde haklarını kullanabilmesi gerektiğini dile getiren Benal, bugün bazı kurum ve kuruluşların engeliler için yaptıkları çalışmaların örnek teşkil ettiğini, kendilerine teşekkür belgesi verdiklerini kaydetti.

Törende, Halk Bankası Alanya Şube Müdürü Selçuk Tuncer'e, Şefin Yeri Restoran'dan Vedat Sönmez'e ve Garanti Bankası Alanya Şube Müdürü Bülent Tokmaz'a, engelli bireyler tarafından, engellilere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber