Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz 'Yılın En İyi Yerel Yöneticisi' seçildi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Belediye Başkanı M.Ruhi Yılmaz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin 6 ay süren anket çalışması sonucu, "Toplumsal Gelişim Merkezi" ve "Sosyal Market" projeleriyle "Yılın En İyi Yerel Yöneticisi" seçildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen anketin ödül törenine, Serdar Denktaş da katıldı. Geçen yıl merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na verilen onur ödülünün bu yılki sahibi merhum Rauf Denktaş olurken ödülü, oğlu Serdar Denktaş aldı. Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törene BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş, Kayseri Büyükşehir Belediye eski Başkanı Şükrü Karatepe ve çok sayıda davetli de katıldı.

Törendeki konuşmalarda, KKTC'nin Avrupa İnsan Hakları Konseyi'nde söz sahibi olması zamanının geldiğini vurgulandı. Genel Başkan Destici ise bazı belediyeler üzerinden terör örgütü PKK'ya finansman sağlandığı iddiasında bulundu. Konuşmaların ardından geçilen ödül dağıtımında Başkan Yılmaz'a ödülünü Karatepe verdi. Bir konuşma yapan Yılmaz, "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, 3 bin kişi üzerinde anket yapmış. Biz de hizmetlerimizden dolayı bin 800 civarında oy almışız." dedi. Belediye başkanlarının hedefleri olması gerektiğini belirten Yılmaz, "Bizim de Dursunbey olarak hedefimiz, 17 bin nüfuslu kasabamızı, 20 bin nüfuslu ilçelere göre ilk 10'a sokmak. Bunu yeni otogarımızla, kültür merkezlerimizle, yer altı otoparklarımızla, sportif faaliyetlerimizle, Sosyal Market projemizle, kapalı spor salonumuz ve halı sahalarımızla hedefi yüksek tutarak yapmak mümkün. 'Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır' sözü bir kez daha ispatlanmış oldu. Göreve başladığımdan bu yana desteğini esirgemeyen sevgili eşime de teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber