Yozgat'ta eğitime hayırsever desteği

Yozgat'ın Yerköy ilçesine 14 derslikli ilköğretim okulu binası yaptırılacak. Kaba inşaatı hayırsever Gencay Koyunbaşoğlu, tarafından yaptırılacak olan okul inşaatının protokolü törenle imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Valiliği'nde düzenlenen imza törenine Vali Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve Hayırsever Gencay Koyunbaşoğlu katıldı. Vali Necati Şentürk imza töreninde yaptığı konuşmada hayırsever işadamlarının kendi memleketlerine yaptıkları yatırımlarla o bölgenin her bakımdan gelişmesine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Vali Şentürk, "En güzel yatırımların başında eğitime yapılan yatırım gelmektedir. Bugün burada memleketimizin yetiştirdiği genç işadamlarından hayırsever Gencay Koyunbaşoğlu'nun Yerköy'de yapmayı kararlaştırdığı 14 derslikli bir ortaokulun kaba inşaatı işinin protokolünü imzalamak için bir araya geldik. Yapılacak protokol gereğince Gencay Koyunbaşoğlu bize Yerköy'de 14 derslikli bir ortaokulun kaba inşaatını yaparak teslim edecek biz de İl Özel İdaresi olarak kalan kısımlarını yapacağız. Okul tamamlandıktan sonra okulumuza hayırsever Gencay Koyunbaşoğlu'nun babaannesi olan Rabia Koyunbaşoğlu hanımefendinin adı verilecek. Bu vesileyle Gencay Koyunbaşoğlu'na böyle çok hayırlı bir hizmete imza attığı ve eğitime gönül verdiği için çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Daha sonra Vali Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve Hayırsever Gencay Koyunbaşoğlu Yerköy'e yapılacak 14 derslikli okulun hazırlanan protokolünü imzaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber