Ersoy ilçelerin sorunlarını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek ilçelerin sorunlarını dinledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Partili ilçe başkanları, il binasında AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda tam kadro hazır bulundu. Milletvekili Mehmet Ersoy'un da katıldığı toplantıda bir yılın değerlendirmesi yapıldı, sel felaketiyle ilgili ilçelerde yürütülen çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, ilçelerde öncelikli görülen bütün taleplerin yatırım programlarına alınmasını sağlandığını söyledi. Milletvekili Ersoy, 2012 yatırım programına alınan bütün hizmetlerin ihale talimatları ve başlangıç ödeneklerinin gönderildiğini söyledi. Ersoy, ?İlçelerimizde yaşadığımız sel felaketi nedeniyle oluşan şahsi mağduriyetlerin tamamı karşılanacak. Şu ana kadar İl Özel İdaresi ve belediyeler emrine acil mağduriyetlerin giderilmesi için bin 550 TL tahsis edildi. Keşiflere dayalı olarak kamusal ihtiyaçların da giderilmesine çalışılacak. Elazığ'da Van'da ne yapıldıysa aynı kararlar ilimiz için de alınıp uygulanacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber