Arnavut öğrencilerden Beypazarılılara Türkçe Ramazan ezgileri sürprizi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Uğur Eğitim AŞ'nin verdiği iftar sonrası tertiplediği programda Türkçe Olimpiyatları esintisi yaşatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arnavut öğrencilerin Türkçe seslendirdiği Ramazan ezgileri iftara katılanların beğenisini topladı.

İftara Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, siyasiler, daire amirleri ve davetliler katıldı. Arnavutluk Türk okullarından gelen öğrenci grubu, Türkçe şiirler ve Ramazana ait ezgiler okudu. Özellikle Jurgen Vitali tarafından okunan Sakarya Türküsü dinleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya programda yaptığı konuşmada, Beypazarı'na bu güzellikleri yaşattığı için programı hazırlayanlara teşekkür etti. Kaymakam Kaya, dünyanın dört bir yanında Türk okullarında Türkçe konuşan öğrenciler olduğuna dikkat çekerek, ?Bu mutluluğu yaşatan herkese ve özellikle Türk esnafına teşekkür ederim." dedi.

Uğur Eğitim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Çelik ise Ramazanda, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını, bu tablonun mutluluk verici olduğunu ifade ederek, ?Ramazanın hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu. Program sonunda iftara renk katan Türk okulları öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber