Çocukların havuzda buz keyfi

İzmir'in Çeşme İlçesinde bir otel, müşterilerini sıcak havalardan korumak için yüzmek amacıyla girdikleri havuza buz servisi yapıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 23:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklardan korunmak için değişik çözümlere yönelen Çeşme'deki otel işletmeleri yeni bir çözüm olarak havuzlara buz servisi yapıyor. Girdikleri havuzda bile serinleyemeyen tatilciler otellerin farklı çözümleriyle serinlemeye çalışıyor. Yaklaşık bir metre büyüklüğündeki buz kütlelerini özel kalıplar içinde havuza getiren işletmeciler havuzlara bıraktıkları buzlarla müşterilerini memnun etme yolunda yeni çalışmalar gerçekleştiriyor.

Uygulamadan memnun olduklarını söyleyen otel müşterileri, sıcaklığın yüksek olması sebebiyle havuz suyunun da serinlemek için yetmediğini belirtirken, ?Havalar aşırı sıcak ve dışarıda durulmayacak derecede. Bizde korunabilmek için havuz ve denize giriyoruz. Fakat o kadar sıcak ki hem havuz, hem deniz sıcak olmaya başladı. Bu durumda imdadımıza buradaki arkadaşların hazırladığı buzlar yetişiyor. Sıcaklardan bir nebze olsun kurtuluyoruz. Rahatlamak için gerçekten birebir. En sağlıklı şekilde, kendimiz de zarar görmeden serinlemeye çalışıyoruz. Bu yöntemi düşünen otel yetkililerine de teşekkür ediyoruz? dedi.

Havuza buz servisi yapan Alaçatı Beach Resort yetkilileri yaptıkları açıklamada, sıcaklığın yüksek olduğu bu tarihlerde müşterilerini memnun etmek için değişik yöntemler denediklerini, bunların arasında da havuza buz servisi yapmak gibi yöntemler olduğunu belirtti. Hem yerli hem de yabancı turistlerin bu uygulamadan memnun olduklarını belirten otel yetkilileri, ileriki dönemlerde farklı uygulamalara devam edeceklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber