Şırnaklı milli sporcuya pankartlı destek

2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanan Şırnak'ın Milli Haltercisi Hurşit Atak'a Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Selahattin Yürenç, pankartla destek vererek başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanan Şırnak'ın Milli Haltercisi Hurşit Atak'a Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Selahattin Yürenç'ten il merkezindeki işlek noktalara ve sporcunun yaşadığı mahalleye pankartlı destek geldi.

Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Selahattin Yürenç, ?Halterde Şırnak ve Türkiye adına birçok başarıya imza atan Hurşit Atak, lise yıllarında başlamış olduğu Halter sporunda kısa bir zamanda ulusal ve uluslar arası birçok başarıya imza atarak Şırnak ve Türkiye'nin gururu olarak Londra Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek.? dedi.

İl Müdürü Yürenç, Hurşit Atak'ın elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirterek, ?İlk defa Şırnaklı bir sporcunun olimpiyatlara katılacağından dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Olimpiyat oyunlarına katılacak olan sporcumuza başarılar diliyoruz. Onun arkasında olduğumuzu ve desteklediğimizi göstermek için pankartlar hazırladık ve sporcumuzun hem mahallesine hem de ilimizin en işlek noktalarına astırdık." ifadelerini kullandı. Yürenç sözlerini şöyle tamamladı.

"Hurşit kardeşimiz bizlere bir kez daha gösterdi ki ?Harcanan hiçbir emek karşılıksız kalmaz'. Astırdığımız pankartlara, Şırnak'ın gururu Türkiye'nin umudu Şırnak'ın milli Haltercisi Hurşit Atak'a Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda başarılar dileriz yazarak kardeşimize moral vermek istedik. Bu vesileyle sporcumuzu bugünlere getiren antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Umarım olimpiyatlardan Türkiye olarak altın madalyalarla dönerler.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber