Gazi Parkı 30 Temmuz'daki iftarla hizmete açılacak

Kırşehir'de '14 Mahalleye 16 Park' projesi kapsamında yapımına başlanan Gazi Parkı, 30 Temmuz Pazartesi günü düzenlenecek iftar programı ile hizmete açılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 14 mahallede yapımına başlanan ve sırasıyla açılışları gerçekleştirilen parkların Kırşehirliler için önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Bahçeci, ?Mahalle sakinlerimizin, ailelerin ve çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri için başlattığımız '14 Mahalleye 16 Park' projesi kapsamında yapılması lazım gelen hizmetlerimize aksatmadan devam ediyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayı içerisinde hizmete açacağımız Gazi Parkımızın açılışını, hemşerilerimizle Ramazan akşamında iftarla birlikte 30 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştireceğiz. Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri, çocuklarımızın yollarda ya da kaldırım kenarlarında değil, güvenli yerlerde oyun oynamaları için parklarımızı tek tek bitirerek hizmete açacağız. Tüm hemşerilerimizi iftarlı olarak yapacağımız Gazi Parkı'mızın açılışına davet ediyorum.? dedi.

Yaklaşık 7 bin metrekareden oluşan parkta kafeterya, tuvaletler, fitness alanları, oyun grupları, havuzlar, yeşil alanlar, kamelyalar ve bantlar yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber