Milli Eğitim Müdürü Girgin Sungurlu'da incelemelerde bulundu

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Sungurlu ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012- 2013 Eğitim Öğretim Sezonu öncesinde ilçelerdeki okulları gezerek çeşitli incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve beraberindeki şube müdürleri Sungurlu'ya geldi.

Sungurlu'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve Şube Müdürü Ahmet Özdemir tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve beraberindeki heyet Sungurlu TOKİ Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

24 derslik TOKİ Okulu'nu en verimli şekilde nasıl kullanılacağını milli eğitim şube müdürleri ile birlikte değerlendiren Girgin, bu kapsamda değerlendirmelerin devam edeceğini belirterek, ?Sungurlu şehir merkezindeki öğrenci sayısı bir hayli fazla olduğundan merkezdeki öğrencileri çevre okullara yönlendirme gayreti içerisindeyiz. Böylece merkezdeki öğrenci kalabalığını rahatlatmış olacağız? dedi.

Daha sonra Sunguroğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Girgin ve beraberindeki heyet yeni eğitim sistemi ?4+4+4' hakkında da velilerin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Girgin, ilçe milli eğitim yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından ilçeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber