Önce 'dolandırıldım' dedi, sonra özür diledi

Ramazan kumanyası üzerinden dolandırıcılık yapıldığı iddiasını ortaya atan ve şikayetçi olan iş adamı, kısa bir süre sonra iddiaları için özür diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kıraç'ta önceki gün meydana gelen olayda Kibar Ertürk isimli bir iş adamı, kendisinden para verilmeden satın alınan Ramazan kumanyalarının yarı fiyatına piyasaya sürüldüğünü öne sürerek dolandırıcılık iddiasıyla karakola başvurmuştu. Ertürk, Kozalak Tekstil'in sahibi Bayram A.'nın kendisinden tanesine 100 lira ödemek vaadiyle 345 koli Ramazan kumanyası satın aldığını ancak aynı kumanyaları yarı fiyatına piyasaya sattığını öne sürmüştü. Şikayet üzerine polis, kumanyaların taşındığı kamyona el koymuş, gözaltına alınan Bayram A. savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Dolandırıldığı iddiasıyla polise başvuran iş adamı Kibar Ertürk, medya kuruluşlarına bir yazı göndererek kamuoyundan ve suçladığı firmadan özür diledi. Ertürk, özür yazısında şu ifadelere yer verdi: ?26 Temmuz 2012 tarihinde yayınlamış olduğunuz ?Ramazan Kumanyası üzerine dolandırıcılık iddiası' haberin ilgili kurum Kozalak Tekstil ile alakası olmadığının tayinini yapmış olup, siz kamuoyu ve Kozalak Tekstil'den özür dilerim. Haberin ilgili birimlere en hızlı şekilde yansıtılarak şahsımın ve Kozalak Tekstil'in mağduriyetinin giderilmesini rica ederim.? Ertürk, olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı gerekçesiyle şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber