Köylerde asfalt çalışması sürüyor

Muş İl Özel İdaresi, köy yollarında asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentür, hava sıcaklığının 37 dereceye ulaştığı bu aşamada, ekipler oruçlu olmasına rağmen köy yollarında asfalt dökme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Merkeze bağlı 30 kilometre mesafede bulunan Yücetepe köy yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekter Vekili Şeyhmus Yentür, Karayolları'ndan Yücetepe köyüne kadar 7 kilometrelik bölümünün ikinci kat asfalt çalışması yaptıklarını belirterek, yatırım programının aksatılmadan uygulandığını söyledi.

Yol çalışmalarını sıkı bir kontrolden geçirdiklerini ifade eden Genel Sekreter Vekili Yentür, şunları söyledi: ?Şu anda İl Özel İdare olarak Muş genelinde yol asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bugün ise merkeze bağlı Yücetepe köyünün bağlantılı olan Muş-Erzurum karayolu Mercimekkale köy mevkiinden başlayarak 7 kilometre asfalt çalışmalarımıza başladık. Burada hava sıcaklığını 37 dereceye ulaşırken, bizim distribütör içerisindeki sıcaklığın 170 santigrat derece olarak ölçülmektedir. Ağır koşullarda asfalt için bu sıcaklar idealdir. Yani asfaltın en iyi döküleceği dönem olarak değerlendiriyoruz.''

?EKİPLERİMİZ ÇOK AĞIR KOŞULLARDA ÇALIŞIYOR?

Ramazan ayının olması sebebiyle görev yapan ekiplerin çok ağır koşullarda çalıştığını hatırlatan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentür, ?Ama bizim amacımız halkımıza şartlar ne olursa olsun en iyi biçimde hizmet götürmektir. Yücetepe köyümüz Muş'un en büyük köylerimizden bir tanesidir. Ağır koşullarda da olsa bu insanlara hizmet getirmek bizi mutlu ediyor. Biz bu hizmetlerimizin devamına getireceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber