Çorlu`da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorlu`da iki akraba arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre olay Nusratiye Mahallesi Kömürcü Caddesi Atalay Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde yer alan bir evin girişinde yaşanan olayda iddialara göre akraba olan aynı yaştaki Y.M. ve F.Ö., bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine F.Ö.(26) Y.M.`yi sol bacağından bıçakla yaraladı. Bir anda kanlar içinde kalan Y.M.`nin yardımına komşuları koşarken, F.Ö. ise olayın meydana geldiği yerden uzaklaştı.

Y.M.`nin kan kaybetmesinin önüne geçmek isteyen vatandaşlar, yaralının bacağına tülbent bağlarken, ambulans ve polis ekiplerine de haber vererek yardım istedi. Evin önünde sokak ortasında kanlar içinde yatan yaralının başının altına bir de yastık koyan vatandaşlar, polis ekiplerine olayı gerçekleştiren kişinin kimliği ve işkal bilgilerine dair bilgiler verdiler. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı Y.M., ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polisler de kaçan F.Ö.`nün yakalanması için çalışma başlattı.

Çevrede araştırma yapan Yunus ekipleri F.Ö. adlı şüpheliyi olay yerinin 300 metre kadar uzağında Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber