İki kere kaçtı iki kere yakalandı

Çorlu`da bir apartmanda yaşanan kavgaya müdahale etmek üzere bölgeye giden polis ekipleri ile apartmandan çıkan bir kişi arasında kovalamaca yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisin önce yakaladığı ardından da elinden kaçırdığı şahıs ısrarlı takipler sonucu ikinci kez polise yakalanmaktan kurtulamadı

Çorlu`da dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, daha önce aynı iş yerinde çalıştığı kadının evine giden bir kişi kadının kocasının akrabaları olduğunu öne sürülen kişiler tarafından darp edildi. Apartman sakinlerinin yaşanan kavga nedeniyle polise haber vermesi üzerine, olay yerinden kaçan kişi polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay dün sabah saatlerinde Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde yer alan bir apartmanda meydana geldi. Apartmandan kavga ve gürültü seslerinin yükseldiğini duyan apartman sakinleri 155 Polis İmdat Hattına bilgi vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri apartmandan çıkan bir şahsın kendilerini görünce koşarak uzaklaştığını fark edince şahıs ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Yunus Emre Caddesi üzerinde sona eren kovalamacanın ardından polis ekipleri İ.E. (34) adlı kişiyi gözaltına aldı. İ..E.nin elleri ve elbisesinin kanlı olduğunu fark eden polis ekipleri kavga ihbarının yapıldığı apartmana giderek yaralanan başka şahıs olup olmadığını kontrol etti.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil çok sayıda asayiş ekibinin sevk edildiği olayın İ.E.`nin daha önceden aynı iş yerinde çalıştığı T.B. adlı kadının ikametine gittiği ve burada T.B.adlı kadının kocasının akrabaları olduğunu öne sürülen bazı kişilerin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

T.B.`nin şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.E., Çorlu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber