Kazan Belediyesi personeli iftarda bir araya geldi

Kazan Belediyesi çalışanları aileleri ile birlikte, belediyenin verdiği iftarda bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprübaşı Sosyal Tesisleri'nde verilen iftara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye meclis üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, maneviyatın en yüksek seviyelere ulaştığı Ramazan günlerinde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç bulunduğunu vurgulayarak, ?Kazan'a hep birlikte hizmet ettik, Kazan'a yapılan her işte burada bulunan tüm arkadaşlarımızın emeği var. Sizlerle birlikte el ele vererek, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu ilkesinden hareket ederek, ilçemize halkımıza hizmet ediyoruz.? dedi.

Eski belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine de Kazan'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ertürk, ?Kazan Belediyesi'ne hizmet etmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm arkadaşlarımızı da burada bir kez daha rahmetle anmak istiyorum. Şu mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik ortamını bozmadan birbirimizi severek ve saygı duyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elele vererek yaptığımız çalışmalar sonucunda Kazan, Ankara'nın dış ilçeleri içerisinde en gelişmiş ve en güzel ilçesi haline geldi. Bugün hizmet anlamında Ankara'da ne varsa Kazan'da da aynısı bulunmaktadır. Kazan'ı yalnızca Ankara'nın değil Türkiye'nin de yükselen değeri haline getirmenin mutluluğunu ve gururunu sizlerle paylaşırken, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyor, nice Ramazanlara hep birlikte erişmeyi diliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber