BUGİAD'lı kadın girişimciler iftarda buluştu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi kadın girişimciler iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 23:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tavacı Recep Usta'da gerçekleştirilen programa, BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er, Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Dilek Ataygeldi, girişimci kadınlar ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dilek Ataygeldi, herkesi Ramazan ayının rahmet ve bereketinden istifade etmeye çağırdı. Ramazan'ın maddi ve manevi ikliminden yararlanmanın önemine değinen Ataygeldi, bu ayda insanlığın sorunlarına çözüm üretmenin herkesin önceliği olması gerektiğini kaydetti.

BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er ise girişimci kadınlarla bir arada olmanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti. BUGİAD'ın komisyonlar ve komiteler vasıtasıyla büyüdüğüne dikkat çeken Er, bir marka haline gelmelerinde en büyük etkenin bu birlik ve beraberlik olduğunu dile getirdi. Kadınların, BUGİAD markasının geliştirilmesinde çok büyük emekler sarf etiğine işaret eden Er, kadın girişimcilere teşekkür etti. Er, ?Doğru zamanda, doğru projelerle, doğru adımlar atarak Türkiye'ye rol model oldunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.? dedi.

BUGİAD tarafından yılın iş kadını seçilen Gülşen Şentürk de iş kadını seçilmesi dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür etti. Kendilerinin de küçük çapta da olsa sanayici olduklarını vurgulayan Şentürk, çalışmaların ülke yararı doğrultusunda sürdürüldüğünü ifade etti.

İl Müftü Yardımcısı Suzan Yıldırım ise mahallelerde bulunan Kur'an Kurslarının daha çok kadınlara hizmet verdiğini hatırlatarak, BUGİAD'lı girişimci kadınları ortak bir proje gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yıldırım, girişimci kadınları bu kurslara davet ederek tecrübelerini diğer kadınlarla paylaşmaya çalıştıklarını, bu şekilde kadınların tüketici değil üretici olmasına gayret gösterdiklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber