Bursagaz, bu yılda müşteri memnuniyetini anketle ölçecek

Bursagaz, bu sene gerçekleştireceği anket uygulamalarına 1 Ağustos itibariyle başlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Firma her yıl düzenlediği anket çalışmalarıyla hizmet verdiği müşterilerin memnuniyet düzeyini ölçerek yeni projelerine yön veriyor.

Evsel müşteri memnuniyeti, sanayi müşteri memnuniyeti ve toplumsal fayda araştırmalarının yer aldığı algı ölçme anket projesinde Bursagaz, bu sene bir ilke imza atarak, kendi anket uygulama yazılımını geliştirdi. Örnekleme kümesi rastlantısal olarak seçilen anket uygulamasında; her ilçe ve her mahalleden müşteriler ile görüşülerek elde edilen sonuçlar eylem planları ve iyileştirme projelerinin geliştirilmesinde kullanılıyor.

Bursagaz Yönetim Sistemleri Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı, yaklaşık 7 yıldır aktif olarak anket yönetim süreci içerisinde yer aldıklarını ve burada elde ettikleri tecrübeleri hem iş ortaklarıyla hem de kıyas çalışması için Bursagaz'a başvuran firmalar ile paylaştıklarını ifade etti. Balarısı, anket yönetmenin son derece özen gerektiren bir süreç olduğunu, örnekleme seçiminden, raporlama sürecine kadar uzun bir akış içerisinde sarmal bir yapıya sahip olan bir sistemi yönetmenin tecrübe gerektirdiğini dile getirdi. Oluşturdukları soru arşivi ile bugüne kadar dağıtım sektöründe pek çok kuruluşun önünü açarak kuruluşların gelişmelerine katkıda bulunduklarını ve bu yönde örnek bir şirket olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Tecrübeli çalışanlar tarafından uygulanacak olan anket çalışması, 1 Ağustos tarihinde başlayacak ve yaklaşık 1,5 ay devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber