Yurt müdürü, yardımcısını silahla öldürdükten sonra intihar etti

Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu erkek öğrenci yurdu müdürü ile müdür yardımcısı, yurt binasındaki makam odasında silahla vurulmuş halde bulundu.

Yurt binası idari bölümdeki bir odadan silah sesi geldiğini duyan yurt çalışanları, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'in odasına gitti. Odada Güldez ile yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın silahla vurulmuş halde yerde yattıklarını gören çalışanlar, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Yurda gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede Güldez ile Işıktaş'ın öldüğü belirlendi. Daha sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne haber verilmesi üzerine Emniyet Müdürü Kadir Ay ile Olay Yeri İnceleme ekipleri yurt binasına geldi.

Cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin yurt binasında yaptığı inceleme sürüyor. Olay yerinde yurt müdürü İsmail Işıktaş'a ait ruhsatlı tabanca ile 5 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan olayı duyarak bilgi almak üzere yurt binasına gelen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzücü bir haber aldıklarını belirterek, ''Aldığım bilgiye göre yurt müdürü ile müdür yardımcımız silahla vurulmuş vaziyette, müdür yardımcısının odasında bulunmuş. Savcı olay yerinde. Şu aşamada olayın nasıl geliştiği hakkında bir şey söylemek imkansız. Üzüntümüz büyük'' dedi.


YARDIMCISINI ÖLDÜRDÜ, ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

Muğla Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü, tartıştığı Müdür Yardımcısını üç el ateş ederek öldürdükten sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında yıllık izinde olan Müdür Yardımcısı Abdülgani Güldez (42) Yurt Müdürlüğü idari binasına geldi. Odasına geçen Güldez'in geldiğini fark eden Müdür İsmail Işıktaş (56) Müdür Yardımcısı ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrası odasından ruhsatlı silahı alan Müdür İsmail Işıktaş, Müdür Yardımcısı Abdülgani Güldez'in arkasından üç el ateş etti. Güldez, boynundan aldığı mermi darbeleri sonrası olay yerinde hayatını kaybetti.

Yurt Müdürü İsmail Işıktaş, Müdür yardımcısını öldürdükten sonra ruhsatlı Kırıkkale marka tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti. Oyeri İnceleme ekiplerinin yaptığı araştırma sonrası savcılık tarafından cesetler, otopsi için Muğla Belediyesi cenaze aracı ile Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, ?Bugün öğrenci yurdunda üzücü bir olay yaşadık. Yurt müdürü İsmail Işıktaş, Müdür Yardımcısı Abdülgani Güldez'i aralarında yaşanan bir tartışma sonrası kendisine ait ruhsatlı tabanca ile kafasının arkasından üç el ateş ettikten sonra bir el de kendi kafasına sıkarak intihar etmiş? dedi.

AA-İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber