Dingo uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Yalova Emniyeti, uyuşturucu ticaretine yine büyük bir darbe vurdu. Narkotik dedektör köpeği Dingo'nun da katıldığı operasyonda 419 gram esrar ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 22:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik olarak çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak yapılan baskınlara narkotik dedektör köpeği Dingo da katıldı. Güneyköy'deki bir devlet arazisinde kaçak olarak esrar yetiştirildiği, kurutulan ve piyasaya sürülen esrarın peşine düşen emniyet, uyuşturucunun Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir evde saklandığını tesbit etti. Bunun üzerine mahkeme kararıyla belirtilen eve baskın yapıldı. Dingo'nun yardımıyla evde yapılan aramalarda 419 gram uyuşturucu ele geçirildi. Ev sahibi S.Ş'nin yakalanması içinse soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği diğer bir operasyon ise Yalova Bursa yolu mezbaha önünde gerçekleşti. Sürücülüğünü K.B.'nin yaptığı araçta esrar maddesi ele geçti. Çiftlikköy'de ise A.T.Ş. adlı şahıs hırsızlık olayı ile ilgili polis merkezine getirildiği sırada yapılan üst aramasında (30) adet uyuşturucu hap ve (1.44) gram esrar maddesi ele geçirildi. Çınarcık İlçesi Harmanlar Mahallesinde ise S.M.G. ile H.G. isimli şahıslardan (2) gram esrar maddesi, M.A. adlı şahıstan (1) adet sigaralık tabir edilen esrar maddesi ve kağıt içerisinde sigara ile esrar maddesi, M.Ş. adlı şahıstan (2) gr. esrar maddesi ve (5) adet ectasy hap ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken zanlılar gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber