Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz tercih danışmanlığı

Keçiören Belediyesi, bu yıl tercih yapacak olan üniversite adaylarına dört farklı hizmet noktasında ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzman eğitmenler tarafından verilen tercih danışmanlık hizmetinden 2 bine yakın öğrenci yararlandı.

Eğitim konusunda toplumun tüm kesimlerine çeşitli projelerle destek veren Keçiören Belediyesi, yeni bir eğitim hayatına adım atacak olan üniversite adaylarının da yanında bulunarak tercih döneminde öğrencilere destek verdi. Keçiören Belediyesi ile Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği'nin katkılarıyla üniversite adayları, uzman rehber öğretmenler eşliğinde tercihler konusunda bilgilendirildi. Adayların doğru ve bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacıyla Keçiören'de dört farklı merkezi noktaya ücretsiz danışmanlık hizmet merkezi kuruldu.

Adayların geleceklerini etkileyecek bu süreçte Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen danışmanlık hizmetine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin ilgi alanlarına göre yönlendirildikleri tercih hizmetinden 2 bine yakın üniversite adayı yararlandı.

Keçiören Belediyesi olarak eğitim konusunda farklı projelerle her yaştan Keçiörenliye tüm imkanları sağladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu yıl da üniversite adaylarının gelecekleri açısından büyük öneme sahip bu süreçte onların yanında olduk. Doğru tercihin nasıl yapılması gerektiği konusunda tecrübeli rehber öğretmenlerimiz ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiler. Eğitim konusunda belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Keçiörenli öğrencilerimizin aldıkları puanlarla en iyi yerlere yerleşmesini hedefliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber