Sağlık memuru göletlerde aranıyor

Yozgat'ta 4 gün önce yakınlarını arayarak intihar edeceğini söyleyen sağlık memurundan haber alınamazken, şehirdeki tüm göletlerde arama başlatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Yusuf Kıymazraslan (32), 4 gün önce İzmir'de yaşayan teyzesini arayarak, göle atlayarak intihar edeceğini söyledi. Kıymazraslan'ndan bir daha haber alamayan yakınlarının savcılığa başvurması üzerine göletlerde arama çalışması başlatıldı. Yozgat Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından Cevdet Dündar Göleti ve Çamlık Milli Parkı içerisinde sabahın erken saatlerinde arama çalışması başlatıldı. 5 kişiden oluşan arama kurtarma ekibi gölet etrafı, çalı dipleri ve ormanlık alanda Yusuf Kıymazarslan'ı aradı. 4 gündür kayıp olan şahsın ailesi de arama çalışmalarını endişeyle takip etti.

Oğlunun hayatından endişe eden baba Mehmet Kıymazarslan, oğlundan 4 gündür haber alamadıklarını söyleyerek, ?Oğlum İzmir'deki teyzesini arayarak göle atlayarak intihar edeceğini söylemiş. Bunun üzerine savcılığa müracaat ettik. Savcılık kararı ile göletlerde arama çalışması yapılıyor. Duyanların, görenlerin Allah rızası için 155'e bildirmelerini istiyorum? dedi.

Yozgat'a bağlı Şefaatli ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan oğlunun bir dönem psikolojik tedavi gördüğünü anlatan Mehmet Kıymazarslan, ?Haber alamayınca arkadaşlarına ve çevresindekilere de ulaştık. Cep telefonunu ve saatini evde bırakarak gitmiş? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber