Kuşadası Belediye binasına taşlı-sopalı saldırı

Kuşadası Belediyesi hizmet binasına önce taş ve sopalarla saldıran sabıkalı bir kişi, binanın girişindeki camların kırılması yol açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde bulundurma, satma, kullanma, gasp ve yüz kızartıcı suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu anlaşılan Engin T. (28), gece saat 23.00 sıralarında elinde taş ve sopalarla belediye binasına saldırdı. Kuşadası Belediye Hizmet binasının girişindeki camları kıran ve etrafa tehditler savuran Engin T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, Merkez Polis Karakolu'na götürüldü.

KARAKOLDAN KAÇTI, BU KEZ ELİNDE BIÇAKLA TERÖR ESTİRDİ

Burada ifade alınması için bekletilen Engin T., polislerin gözleri önünde karakoldan kaçtı. Tekrar belediye hizmet binası önüne gelen ve bu kez elinde bıçak olan Engin T., bu kez yüzlerce Kuşadalı ve turistin önünde hem belediyeyi taş yağmuruna tuttu hem de çevrede kim varsa bıçakla tehdit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri bu kez Engin T'yi etkisiz hale getirdikten sonra eline kelepçe takarak, ikinci kez gözaltına aldı.

- SALDIRGAN 21 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Türkiye'de çeşitli şehirlerinde uyuşturucu madde bulundurma, satma, kullanma, gasp ve yüz kızartıcı suçlardan defalarca cezaevine giren Engin T'nin en son 21 gün önce Söke Kapalı Cezaevi'nden tahliye olduğu ve Kuşadası'nda ikamet etmediği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber