Çankaya'ya 5 yeni oyun sokağı yapılacak

Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde 5 sokağa daha oyun alanı yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, her platformda çocuklara yeni oyun alanları oluşturmanın sağlıklı nesillerin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu belirtti. 'Yeni Toplumcu Belediyecilik' anlayışının gereklerini imkanlar çerçevesinde yerine getirmeye çaba gösterdiklerini dile getiren

Tanık, "Çocuklarımızın trafik tehdidinden uzak, evlerinin önünde güvenli bir alanda yaşıtlarıyla birlikte oynamaları, ebeveynlerinin huzuru için de önemli. Belediyecilik halka halkın istediği, beklediği şekilde hizmet vermektir. Biz sayısı yüzlerle ifade edilen parklarımızla beraber çocuklarımızın oyun sokaklarının sayısını da çoğaltmayı önemsiyoruz. Böylece evde yalnız değil toplumla bütünleşen bir yapı içerisinde gelişecekler. Biz üzerimize düşeni her koşulda yerine getireceğiz, yeter ki yarınlarımızın umudu çocuklarımız sağlıklı büyüsünler" dedi.

Çankaya Belediyesi, 2'si Mustafa Kemal Mahallesi, 2'si Aşıkpaşa Mahallesi ve 1'i Sokullu'da olmak üzere 5 oyun sokağını Çankaya'ya kazandırmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Böylece daha önce sayısı 11 olan oyun sokaklarına kısa zamanda 5 yeni oyun sokağının eklenmesiyle oyun sokakları sayısı 16 olacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre Çankaya'ya çocuklar için yeni oyun ve ebeveynler için dinlenme sokakları yapılması planlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber