AK Parti Bolu il teşkilatı ve milletvekilleri köyleri ziyaret ediyor

Milletvekili Ali Ercoşkun, yatırımları ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla köyleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erçoşkun, ?Yarın karşınıza geldiğimiz zaman, sadece seçimde geliyorsunuz demeyesiniz diye bugün buradayız. Her fırsatta köylerdeki vatandaşları sık sık ziyaret edeceğiz." dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve ilçe teşkilatı ile birlikte Yeniçağa ilçesine bağlı köyleri ziyaret ediyor. Köy konağında vatandaşlara hitap eden Milletvekili Ali Eroşkun, Gerede'den Göynük'e, Kıbrısçık'tan Mengen'e kadar, 250 kilometrelik bir hatta bulunan 492 köyü gezmek istediklerini belirtti.

Ercoşkun, ?Köylerimizde yapılan yatırımları, varsa sıkıntı ve ihtiyaçları hem yerinde gelip görelim hem de hemhal olalım istedik. Sorunları yerinde gelip görelim düşüncesiyle bu şekilde elimizden geldiği kadar bu ziyaretleri devam ettireceğiz." diye konuştu.

?DERTLERE DERMAN OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ?

Milletvekili Fehmi Küpçü ise siyasetçiler olarak vatandaşın yanına hep seçim zamanlarında geldiklerini ifade ederek, "Bu nedenle vatandaşın ön yargısı oluyor. Bizim bir hedefimiz var. Biz AK Parti il teşkilatı olarak bir yıl içerisinde 492 köyümüze tek tek giderek, daha objektif bir şekilde sıkıntıları değerlendirmek için dolaşacağız. Gittiğimiz köylerimizde muhtarlarımız paylaşacaktır sıkıntı ve taleplerini, bizler de elimizden geldiğince dertlerine derman olmaya çalışacağız. Bu köyler, hizmeti, bir Özal döneminde bir de Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde gördü.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber