Boğazlıyan polisi, vatandaşları dolandırıcılığa karşı broşürle uyardı

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları broşürlerle uyardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçenin değişik noktalarına asılan broşürlerle vatandaşların hırsızlara karşı dikkatli olmasını isteyen polis ekipleri, 'Küçük önlemler büyük kayıpları önler' başlığı adı altında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, dağıtılan broşürle vatandaşların dolandırıcılık, hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı uyarıldığını bildirdi.

Alınacak küçük önlemlerin büyük kayıpları önleyeceğini belirten Tepe, "Özellikle bu yaz döneminde vatandaşlarımız evlerinden tatil amaçlı uzun süre ayrılmak durumunda kalıyor. Ya da yaklaşan bayram dolayısıyla yine kısa süreli de olsa ayrılmak durumda kalacak. Bizde bu kapsamda uyarılarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan apartman giriş kapısını kilitli tutmalarını, tanımadıkları kişilere kapılarını açmamalarını tavsiye ediyoruz. Evde para ve altın gibi değerli eşyaları bulundurmamalarını ve komşularının birbirlerinin evlerini kollamalarını istiyoruz. Apartman girişine güvenlik kamerası ve zemin kat dairelere korkuluk taktırılması önemli bir gereksinimdir. Ayrıca vatandaşlarımızdan şüpheli şahısları Alo155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber