İstanbul'da 15 günlük elektrik kesintisi...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2005 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda trafo merkez bakım programı çerçevesinde 16-31 Ağustos tarihleri arasında 6'şar saat süreyle bazı semtlere elektrik verilemeyecek. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 09.00 ile 15.00 saatleri arasında kesinti yapılacak semtler ve tarihleri şöyle:

Kartal bölgesi

16 Ağustos Salı, Çavuşoğlu Barboros Hayrettin Paşa ve Yunus Sanayi caddeleri, Selvi Yolu Sokak, Ekşioğlu Sitesi, Kerevitaş ve civarları.
17 Ağustos Çarşamba, Yunus Sanayi, Namık Kemal, Özel, Eski Yakacık, Cengiz Topel, Soğanlık ve Spor caddelerinin bir kısmı ile Coster İlaç Fabrikası, Çavuşoğlu Kartal Lisesi, Portakal Sokak ve Çavuşoğlu İGDAŞ civarları.
18 Ağustos Perşembe, Atatürk, Barbaros Hayrettin Paşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Kılıç Ali Reis ve Reşitpaşa caddeleri, Cengiz Topel ve Gülay sokak ve civarları ile Soğanlık eski su deposu mezarlık yanı.
19 Ağustos Cuma, Kartal Sahil, 9. Palmiye Blokları, Tansaş Market, Koçtaş Yapı Market, Rahmanlar Aşağı Barem Market.
20 Ağustos Cumartesi, Başıbüyük Market ve muhtarlık civarı, Trafo Caddesi, Mağaratepe Sokak ve civarı, Süreyyapaşa Türbe civarı, Kuyular düzü.
21 Ağustos Pazar, Soğanlık Vatan Plastik, Kanat Sanayi, Genç Osman Caddesi ve İveko, Soğanlık Haymak Fabrikası ve İSKİ bina civarları.
22 Ağustos Pazartesi, Pirireis Caddesi, Coşkun ve Gülhan Kolejleri ve civarı, Dragos Sahil Yolu Çıkmazı ve civarı, Ekşioğlu Blokları.
23 Ağustos Salı, Dragos Mutlu Sokak ve civarı, Dragos Sahil Engelliler Vakfı, Dragos Sahil.
24 Ağustos Çarşamba, Mimar Sinan, Manolya ve Atatürk caddeleri ve civarı ile Soğanlık Baltacı Mehmet Paşa Sokak ve civarı.
25 Ağustos Perşembe, Soğanlık Manolya ve Zeytinlik caddeleri, Eski Köyiçi, Tank Yolu, Limon Sokak ve civarları.
26 Ağustos Cuma, Başıbüyük Marmara Hastanesi, Atatürk Caddesi ile Fırın, Cami ve Toprakyol sokakları, PTT santrali, İlk Ev Yapı Kooperatifi ve civarları.
27 Ağustos Cumartesi, Aydınevler Meslek Lisesi, Çobanlar Deresi, Uyanık Caddesi ve civarları.
28 Ağustos Pazar, Bağlarbaşı, Cevizli, Dragos, Kordonboyu ve Maltepe Yalı mahalleleri.
29 Ağustos Pazartesi, Handegül, Bayram ve Koç sokakları, Karanfil, Barış ve Emek caddeleri ile Büyük Çağrı Kooperatifi ve civarları.

Samandıra bölgesi:

21 Ağustos Pazar, Yenidoğan Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri, Sultanbeyli, Mimar Sinan ve Esentepe caddeleri, Akyıldız Sokak, M. Tepedüzü Ok Plastik, Mimarsinan Mahallesi Yapı Merkezi.

Kurtköy bölgesi:

20 Ağustos Cumartesi, Tepeören Organize Boya Vernikçiler ve Mermerciler Organize Sanayi Siteleri.
Bu arada, yarın Samandıra İşletme Müdürlüğü sınırları içerisinde 06.00-13.00 saatleri arasında, Osmangazi Mahallesi, Kavalcık ve Mertler caddeleri ve sokakları, ETK Kablo fabrikasında enerji kesintisi uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber