Hisarcık'ta 4+4 +4 için toplanan imzalar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde

Veliler imza kampanyası sonunda topladıkları 87 imzalı dilekçeyi İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen' e sundular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında '4+4 +4' sistemine geçişte ortaya çıkacak olan 1.Sınıf öğrencilerinin ulaşım ve yemek sorunlarına çözüm bulunmasını isteyen öğrenci velilerinin başlattığı imza kampanyası sonunda toplanan 87 imzalı dilekçe İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen' e teslim edildi.

Yeni eğitim sistemine geçiş döneminde 1. Sınıfa başlayacak olan öğrencilerin yaklaşık 1800 metre uzaklıktaki Atatürk İlköğretim Okuluna gönderilmesine tepki gösteren Yenidoğan ve 82.Yıl Mahallesinde oturan veliler konuyla ilgili imza kampanyası düzenlemişti. Veliler imza kampanyası sonunda topladıkları 87 imzalı dilekçeyi İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen' e sundular.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı İbrahim Arlı, Cumhuriyet İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kocaman ve velilerden oluşan heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'i makamında ziyaret edip, kampanya sonunda topladıkları imzaları bir dilekçe ile sunarak soruna çözüm bulunmasını talep ettiler. Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, konuyu yakından takip edeceğini, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra eğer çözüm bulunabilirse bu sıkıntıyı gidereceklerini ifade etti.

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı İbrahim Arlı,? Yeni eğitim sistemine geçiş döneminde doğacak sorunların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmeden ilçemiz bünyesinde çözülmesini istedik, ama olmadı. Biz de sıkıntılarımızı arkadaşlarla birlikte İl Milli Eğitim Müdürüne ilettik. İl Milli Eğitim Müdürümüzün yaklaşımından çok memnun kaldık ve sorunun çözüleceğinden ümitliyiz. Bu mücadelemizde her an yanımızda olan Ak Parti İlçe Başkanımız Fatih Çalışkan'a, İl genel Meclisi Üyelerimize ve Okul Aile Birliği Başkanımıza çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber