Kars'ta Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu kuruldu

Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Erzurum, Tokat, Van ve Samsun illerinde mevcut bulunan Sürücü Kursları Derneklerinin katılımıyla Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu kuruldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üye Dernek Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Federasyon Genel Başkanlığına Mir Hasan Taş getirildi.

Kars, Ardahan ve Iğdır illerinde özel sürücü kursları bulunan ve halen eğitim kurumları faaliyetlerini sürdürmekte olan Mir Hasan Taş, yaklaşık 3 dönemdir merkezi Ankara'da bulunan Sürücü Kursları Federasyonu'nun Yönetim Kurulu üyesi olduğunu söyledi.

Bu süre içinde Doğu Anadolu Bölge temsilcisi olarak ta görev yaptığını belirten Mir Hasan Taş; "Türkiye'de mevcut bulunan sürücü kursları artık tek çatı altında Konfederasyon da birleşme kararı alınca, bölgemizde Federasyonun kurulması elzemdi. Bu amaçla bölgemizde mevcut bulunan dernek başkanları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde federasyonumuz kuruldu. Tokat, Van ve Samsun illerimizdeki derneklerimizde en yakın bizi gördükleri için bizim federasyona katılma kararı aldılar. Zaten Türkiye'de İzmir, Ankara ve Kars olmak üzere 3 bölgede federasyon kuruldu.

Bu konuda bana bu görevi ifa ettikleri için ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Taş, Sürücü Kursları Konfederasyonunda Federasyon olarak bölgeyi ve üye olan dernekleri en iyi şekilde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber