Belediye otobüsleri, bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Ramazan Bayramı süresince belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özcan, yaptığı açıklamada Mersin Halkı'nın rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydetti. Ramazan Bayramı tatili süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü'nde nöbetçi ekiplerin 24 saat görev başında olacağını anlatan Özcan, Şehir Mezarlığı'nda yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarının tamamının bayram tatili süresince ücretsiz olarak hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Macit Özcan açıklamasının sonunda, "Tüm Mersin Halkı'nın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber