FSM'de bayram rezilliği

İstanbullular'a bir iyi haber, bir kötü haberle geliyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı müjdesini doya doya yaşamayacağız çünkü köprüde bir şeridin daha tam da Bayram gününde ulaşıma kapatılacağı haberi geldi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları, 10 Temmuz'da başlatılmıştı. Çalışmalar nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluşmuş, vatandaşlar saatlerce trafik çilesi çekmek zorunda kalmıştı.

BAYRAMIN İKİ GÜNÜ KÖPRÜDE BİR ŞERİT DAHA EKSİK OLACAK

Alınan bir kararla bayramın ikinci ve üçüncü günü olan 20-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak asfalt çalışmaları nedeniyle Edirne istikametinde bir şerit daha trafiğe kapatılacak.

20 Ağustos Pazartesi günü saat 00:00'dan itibaren köprüdeki üç şerit, trafiğe kapalı olacak. Kalan beş şerit ise trafiğin yoğun olduğu istikamette üç şerit, diğer istikamette ise iki şerit olacak şekilde trafiğe hizmet verecek.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasını takiben 22 Ağustos Çarşamba günü, kapatılan üçüncü şeridin tekrar trafiğe açılmsaı bekleniyor.

BU GECE DE HALİÇ KÖPRÜSÜ'NDE ÇALIŞMA VAR

Haliç Köprüsü'nde de bu gece 00.00'da metrobüs yolu bakıma alınacak. Metrobüs seferlerinin de aksamadan, bakımı tamamlanan şeritten yapılacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber