Malatya Emniyet Müdürü Aygün: Muhtarlarımız emniyete destek oluyor

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, emniyet olarak kentin güvenliği için var güçleriyle çalıştıklarını, mahalle muhtarların da bu çalışmaya destek olduğunu ifade etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirdeki mahalle muhtarlarına yönelik iftar yemeği düzenlendi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından organize edilen Polisevi Sosyal Tesisleri'ndeki iftara, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ile Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Malatya İli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, emniyet personeli ve çok sayıda muhtar katıldı.

Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, burada yaptığı konuşmada, Ramazan vesilesiyle muhtarlarla bir araya gelmek istediklerini belirtti. Muhtarların katılımıyla kendilerini onurlandırdığını ifade eden Aygün, Malatya'ya geleli 8 ay olduğunu ve artık Malatyalı olduğunu söyledi. Emniyet olarak kentin güvenliği için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Aygün, muhtarların da bu çalışmaya destek olduğunu ifade etti. Aygün, her kurumun kendi işini en doğru şekilde yapması halinde ülkede huzurun, güven ortamının artacağını belirtti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise kentin güvenliği konusunda özverili bir çalışma gösteren emniyet mensuplarına teşekkür etti. Toplumsal bütünlük için tüm kurumların üzerine düşeni yaparak birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Eren, kendilerinin bu konuda yoğun çaba harcadıklarını, polise gereken desteği verdiklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber