Sağlıkçılarla, basın mensupları iftarda bir araya geldi

Malatya'da özel bir hastane, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Gözde Sağlık Grubu, Malatya'da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Hastane kafeteryasında gerçekleştirilen iftar yemeğine Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, hastane çalışanları ve gazeteciler katıldı.

İftar sonrası bir açıklamada bulunan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, basın mensuplarıyla hekimlerin mesai kavramı olmadan hizmet verdiklerini ifade etti.

Birbirine benzeyen iki meslek grubunun birbirlerine destek olması gerektiğine vurgu yapan Karaman, ?Davetimizin protokolü ve onur konukları basın mensuplarımız oldu. Toplumun mesai kavramı olmayan iki meslek grubu olarak bir aradayız. İki meslekte de mesai kavramı yoktur. Bazen uzun çalışma günlerinin sonunda bir çorba içerek günü sonlandırmak istediğimizde lokantada yalnızca gazeteciler ve hekimler oluyor. Hakikaten toplumun fedakar, cefakar meslek grupları olarak birbirimize destek olmamız ve fikir alış verişinde bulunmamız gerekiyor. Bunu çok önemsiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber