Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye personeliyle bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Topbaş, belediye çalışanlarına teşekkür ederek, elde edilen başarılar da personelin önemli katkılarının olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bugün bayramlaşma heyecanı vardı. Başkan Kadir Topbaş ve Meclis üyeleri, belediye personeli ile bir araya gelerek Ramazan Bayramı dolayısıyla tebriklerini iletti. Personel de Topbaş'a bir demet çiçekle karşılık verdi.

Burada bir konuşma yapan Topbaş, ?Birkaç döneme sığmayacak kadar başarılara imza attınız. Mesailerinizde yapmış olduğunuz hassasiyetten dolayı İstanbul'u bu noktaya getirdiniz. Yerin altından üstüne, çevre düzeninden ulaşıma kadar her alanda çalıştınız. İstanbul'u dünyada örnek bir şehir haline getirdiniz.?dedi. Topbaş, daha iyi hizmet için daha fazla çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Personelin sıkıntılarının farkında olduğunu belirten Topbaş, ?Bir çok çalışanımıza kadro verdik. Sözleşmeli çalışanlarımız için yasal düzenleme yapılıyor. Geri kalan çalışanlarımızın kadroları da inşallah bayram öncesine yetiştirilecektir." müjdesini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber