20 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te AK Parti il başkanlığındaki bayramlaşma törenine katılacak ve Gaziantep Siirtliler Derneği'nde hemşehri dernekleri temsilcileriyle bayramlaşacak. (11.00/13.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da 6. Hamsiköy Sütlaç Festivali ile Tonya Hükümet Konağı'nda Tereyağ Kültür ve Sanat Festivali'ne katılacak. (10.00/16.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek ve bayramlaşacak. (10.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de Cumhuriyet Meydanı'nda halkla bayramlaşma törenine katılacak. (13.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da bayramlaşma töreni ve 3 müjdenin açıklanması programına katılacak. (14.00/17.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşma törenine katılacak. (11.00-17.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram tatilini Rize'nin Ayder Yaylası'nda geçiriyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde yapılacak bayramlaşma törenine katılacak. (14.00)

Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partiler arasında kabul ve ziyaretler gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mensupları, İstanbul İl Merkezi'nde bayramlaşacak. (14.00)

Şişli'de yaşayan Ermeni Cemaati mensupları, bölgedeki yurttaşlar için kilise bahçesinde sevgi yemeği verecek. (13.30)

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Türk okulunda gurbeti unutturan bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, Türk Büyükelçi Oğuz Çelikkol da katılırken, çocuklar için hazırlanan hediyeler ve gösterilerle unutulmaz bir bayram günü yaşandı.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta, Gençlerbirliği - MP Antalyaspor ve Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (19.30/21.00)

Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Spartak Moskova'ya konuk olacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Fenerbahçe, Spartak Moskova maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı stadta yapacak.

Bursaspor ile Twente takımları arasında 23 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play Off maçının biletleri Atatürk Stadı önündeki gişelerden satışa çıkacak. (10.00)

Bursaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Özlüce Tesisleri'nde düzenlen bayramlaşma töreninde bir araya gelecek. (17.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber