Cumhurbaşkanı Gül, geceyi hastanede geçirecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Kırgızistan dönüşü Hacettepe Hastanesi KBB bölümünde tetkiklerinin tamamlandığı, ameliyata gerek duyulmadığı açıklandı.

ANKARA - Yusuf Çelebi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret ve ''Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi İkinci Zirvesi'' zirvesi için gittiği Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten yurda döndü.

Gül, kulağındaki rahatsızlık dolasıyla Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçti.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer'in kapıda karşılayarak eşlik ettiği Gül, burada kontrolden geçti.

Gül'ün hastaneye gidişi sırasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da yanında bulundu.

Prof. Dr. Murat Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada Gül'ün, kulak, burun, boğaz hastalıkları bölümünden uzmanlar tarafından takip edildiğini belirtti.

Ameliyat haberleri asılsız

Öte yandan, Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında Cumhurbaşkanı Gül'ün ameliyat olduğuna dair haberler yer aldığını anımsatarak bunların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Sever, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü'nde Gül'ün, tetkiklerinin tamamlandığını ve doktorların ameliyata gerek olmadığı yönünde karar verdiğini kaydetti.

Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Gül için yarın sabah 07.00'da ilaç tedavisine başlama kararı aldıklarını ve bunun için de geceyi hastanede geçirmesi yönünde tavsiye de bulunduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül de eşine refakat ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber